onsdag 2 april 2008

Inför Arsenal - Liverpool

blir det jubel också i Moskva?

Dagens stora match spelas på Emirates stadium stadium i norra London där hemma laget Arsenal tar sig an en av sina engelska rivaler Liverpool.


Arsenal som det har varit lite knäckit på sistone efter att man har tappat liga ledningen till Manchester United är man nummera bara trea i ligan.
Men saknar alltjämt Bacary Sagna och dessför innan var tjecken Tomáš Rosický borta länge och kan inte därför medverka dagens match och som vi vet är Kroatien Eduardo Da Silva borta resten av sasöngen men goda nyheter för The Gunners är att de får tillbaka sin stora stjärna R.Van Persie som var mycket skadad på sistone

Saken gör inte hellre bättre för Liverpools del man ligger bara en fjärde plats i ligan och förlorade för två veckor sedan mot Man U med hela 3-0 på Old Trafford.
Laget har också 8 poäng upp till sin motståndare i ligan men det har ingen betydelse för Liverpool när det gäller Champions league spel.

Dirk Kuyt säger så här inför matchen Vi har respekt för Arsenal och de spelar otroligt vacker fotboll men det bör de också ha lika mycket respekt för oss eftersom vi slog ut lag som Barcelona i förra årets Champions League och Inter i år.

Håll Öga på:
I Arsenal: Fabregas
I Liverpool: Torres

Arsenals laguppställning:
Almunia
Toure – Senderos – Gallas – Clichy Eboue Fabregas Flamini – Hleb
Adebayor van Persie.
Tränare:Wenger

Liverpool lagguppställning. Reina, Carragher, Hyypiä, Skrtel, Riise, Mascherano, Gerrard, Alonso, Babel, Torres, Kuyt.
Tränare
: Benitez

Inga kommentarer: