torsdag 3 april 2008

Bra utgångsläge för The Red Devils

Inte den här gången

Ännu en seger för Manchester United mot Roma.

Man U reste till italien för ta sig an Roma på Stadio Olyampico i Rom båda lagen hade ett par riktiga mål chanser i början av matchen men den rikiga mål chansen kom i den 39:de match minut efter ett inlägg av Paul Scholes kunde C.Ronaldo komma som ett flygande racket och sedan nicka in första målet i matchen.

Dock försökte Roma att få till kvitteringen i början av andra halvlek men i stället kunde Manchester punktera matchen genom att göra andra målet i den 66 minuten dock den här gången gjordes målet av Rooney som kunde bara sätta dit den efter ett mycket svagt försvar spel av Roma.

Man United har ett mycket bra resultat att ta med sig inför returen som spelas nästa vecka
på Old Trafford.

Bojan bakom Barças seger

mycket lovande talang

Barça vann i den första kvartsfinalen borta mon sin tyska motståndare Schalke 04 med 1-0 målet kom i den elfte match minuten efter ett fint pass from Andreas Iniesta till Henry som sköt på målvakten kunde han dock i retuen passa i sin tur i stället till en helt omarkerad Bojan Krkic som har för övrigt gjort sin första Champions league mål och blev därmed historisk som yngst målskytt i Champions league för Barça genom tiderna.

Det var dock Schalke som
kontrollerade matchen när andra halvlek började och hade ett par farliga mål chanser men kunde inte förvalta de.

Schalke resar nästa vecka till Cátalunya för att försöka vända 0-1 förlusten mot Barcelona på hemma till seger för att sig till en eventuell Semifinal.