söndag 30 mars 2008

Betis vände mot Barcelona

Betis tog emot barcelona igår dagens match på Manuel ruiz de lopera i Sevilla Barça förde och lede matchen med klara 2-0 i första halvlek efter mål av den 17 åriga talangen bojan i den 13 matchminuten och Eto'o kunde öka ledningen till Barcelona i den 16 minuten när han nickade in ett inlägg från Andreas Iniesta och Barça hade därmed 71% bollinnehav.
Det såg ut än så länge att Barça skulle vinna matchen med tanke på spelet som de hade
Men det hände ett mirakel när andra halvleken sattes igång Betis började andra halvleken lite piggare än sina motståndare Edu kunde nicka in reduceringen i den 64 minuten efter ett inlägg av Marko Gonzales Betis var på jakt efter kvitteringen och försökte några gånger att fixa straff till sig men domaren viftade bort mot protesterna men de fick det tillslut när Odonkor kom förbi Abidal på vänstra sida Abidal knuffade Odonkor men den här gången kunde domaren Javier Turienzo Álvarez annat än att peka på straffpunkten Edu slog till straffen men Valdes kunde rädda det.
Presic efter straffmissen gjorde Betis kvitterings målet dock gjordes målet den här gången av Junito och i den 78 minuten kunde äntligen Edu ta sin revansh i en mot en situation mot Thuram Edu utmannade honom och skött sedan utanför straffområdet men den här gången kunde inte Valdes rädda det.
och därmed missade Barça chansen att komma ikap på Real madrid som möter Sevilla på söndagsafton i Santiago Bernabeu Barça är nuvarande trea